Vágur í 1920unum

Vágur í 1920unum

Trýst á myndina fyri at fáa myndina í fullari stødd!

Lagt út: 26. aug. 2019

Myndaevni: Bygdin og grannaløg

Um myndina:

Ein ommusonur Maren Lystbæk, sum var fyrra kona Lystbæk, hevur sent vágbingi hesa sjáldsomu myndina. Hann eitur Bent Lystbæk og segði, at abbin tók nógvar myndir í Vági og her um leiðir. Momma hansara sleit sínar barnaskógvar í Vági frá 1924-1931. Myndin er av hennara barnaheimi “á støðini”!

2 Comments

  1. Hans J í Líðini

    Húsini hjá Guttanum og Jacb í Líð, Síðani húsini hjá Mohr í Líðini og so Julius í Líðini , longur yviri er lýshúsið og so stóraneyst og fyrstu betong hús í Vági tey hjá Jóin ! Hetta eru bygningarnir yvan land.

  2. Hans Pauli Jacobsen

    Havi hoyrt at sonur Lysbek sum býr i Havn,hevur nógvar myndir liggjani.
    Tit sum varða av bygdasavninum burdi kontakta Poul.

Hevur tú viðmerkingar til myndina, veitst tú nøvn á persónum, árstal ella annað, so er at skriva tað niðanfyri