Kristian Kristiansen

Kristian Kristiansen

Trýst á myndina fyri at fáa myndina í fullari stødd!

Lagt út: 02. mar. 2012

Myndaevni: Fólk í bygdini

Um myndina:

Tað er Kristian Kristiansen, nevnur Klubba-Kristian, sum stendur á trappuni. Hann var slektaður av Eiði, men flutti suður til Vágs helst undir fyrra krígnum. Hann var pápi Juliu, sum var gift við Søren Madsen lærara. Klubbin vóru húsini vestanfyri læknamiðstøðina á Løðhamri, Húsini vórðu tikin niður í 2010.

Á myndini er: Kristian Kristiansen.

Árstal:

Myndina hevur Bygdasavnið fingið frá Heina Madsen. Myndina tók Søren Madsen.

1 Comment

  1. Poul Andreasen

    Tað er Kristian Kristiansen, nevnur Klubba-Kristian, sum stendur á trappuni. Hann var slektaður av Eiði, men flutti suður til Vágs helst undir fyrra krígnum. Hann var pápi Juliu, sum var gift við Søren Madsen lærara.

Hevur tú viðmerkingar til myndina, veitst tú nøvn á persónum, árstal ella annað, so er at skriva tað niðanfyri